Shu Uemura hårprodukter, alle må ha!

Her er dagens hårprodukter tips for å få et friskt og sundt hår. Jeg for min del digger den grønne serien Silk bloom som er for skadet og behandlet hår! Det er en av grunnene at jeg har så fint og langt blankt hår.

Vi har også fått inn sommerens hotteste hårpudder som gir et helt sinnsykt volum. Beste som er på markedet. Bilde nr 6. Kom gjerne innom vår salong i Bygdøy alle 27.

Her er litt fakta :

Shu Uemura

Uemura Shu, ble født 19 juni 1928. Han var en japansk make-up artist og grunnlegger av Shu Uemura internasjonale kosmetikk.


Hans karriere startet opprinnelig i Tokyo. Shu Uemura ble først interessert i hairstyling og sminke som tenåring når han fikk en alvorlig sykdom som gjorde ham sengeliggende. Han ble innskrevet ved Tokyo Beauty Academy.

Hans første opplevelse i film make-up skjedde under innspillingen av Joe Butterfly i 1957.

Uemura's store gjennombrudd kom på settet i 1962 med filmen," My Geisha".

Filmens vanlig makeup artist ble syk og Uemura, som jobbet som en Hollywood skjønnhetsekspert på den tiden, ble kalt inn for å steppe inn for den syke make-up artisten. Uemura har fått strålende kritikker for transformere skuespiller Shirley MacLaine, til en japansk kvinne.

Han fikk ros fra både My Geisha sin filmskapere og inkludert MacLaine. Han ble snart en av Hollywoods favoritt kunstnere.

Han begynte å jobbe med kjente Hollywood personligheter, som en make-up artist inkludert Edward G. Robinson, Frank Sinatra, og Lucille Ball. Blant hans kjente tidlige arbeid var på Frank Sinatra sin film i 1960.

Uemura utviklet og lanserte sin første kosmetikk produkt i 1960. Hans produkt var en rensende olje, som forlot huden renere enn såpe og også fungerte som en fuktighetskrem. Hans rensende olje er fortsatt populær i Japan i dag. Uemura utviklet en make-up filosofi om at helsen hans, kundenes hud bør være det viktigste aspektet av kosmetikk.

Uemura returnerte til Japan i 1964 og åpnet Shu Uemura makeup skole, som underviste make-up teknikker som han har lært i Hollywood. Han grunnla en kosmetikk firma som heter Japan Makeup i 1967 og åpnet sin første butikk i Tokyos trendy Omotesando distrikt . Han offisielt endret navnet på selskapet hans for Shu Uemura Cosmetics i 1983. Shu Uemura Cosmetics ble en sentral kraft i den nasjonale japanske og internasjonale skjønnhet markedet.

Shu Uemura solgte sin kontrollerende interesse i selskapet hans for å franske kosmetikk maker L'Oréal i 2004 for en ukjent sum penger. Men forble den kreative kraften bak Shu Uemura Cosmetics etter salget. Det er anslått at som tidlig 2008, gjør Shu Uemura Cosmetics nå ca $ 100 millioner dollar i året i globale salg på sine butikker over hele verden. Selskapet har nå butikker i Paris, New York City, London og Hong Kong, samt utsalg over hele Japan. Selskapets produktutvalg har utvidet gjennom årene for å inkludere hår og livsstilsprodukter, parfyme, falske øyevipper og håndlagde makeup børster. I hele prosessen har Uemura selskap ble en kulturell kraft i enkelte kretser. Shu Uemura har øyenvippe curlers ble engang nevnt i 2006 filmen,
The Devil Wears Prada.


Shu Uemura døde av lungebetennelse i Tokyo den 29. desember 2007. Uemura var 79 år gammel.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsPrincesslatina

MsPrincesslatina

28, Oslo

Hei folkens! Litt info hehe...Mitt navn er Yensi, 27 år fra Bogota/Colombia. Har ei datter på 6 år som heter Mariam Angelita. Jeg er adoptert, kom til Norge med mine 2 andre søsken i 1992. Har ikke vært i Colombia siden, men har tenkt meg snart å dra ned dit igjen for å finne mine biologiske foreldre. Jobber for tiden som frisør på Frogner i Oslo i salongen Woxx Frisører med verdens beste jenter! Utenom det er jeg fullt opptatt med dattera mi og musikken min. Den vil komme ut på bloggen min senere. Er også veldig glad i å trene, være i skog og mark. Har tatt jegerprøven så nå er det snart ut på jakt. Jeg driver også med dans elsker å danse og høre på musikk. Thats me. So fallow me people:) peace!! Bless!!

Follow on Bloglovin princesslatina

Kategorier

Arkiv

hits