BananaShoes, vakre pumps,kjoler og undertøy for enhver!

Hei og god kveld mine vakre lesere! Håper dere har det fint.

Jeg kom over denne kule siden www.bananashoes.com og fant en masse fine ting.

Alt fra høye heler, stiletter til undertøy, festkjoler, penkjoler. Verdt å ta en titt innom.

Jeg bestilte meg noen av skoa og kjolene der for de var dødskule og vil sitte som et skudd vet jeg! Og prisene var overkommelige! Håper dere også liker og finner dere noe der selv som faller i smak. God kveld people! Xoxo Yensi.

Hello and good evening my lovely readers! Hope you're fine.

I came across this cool since www.bananashoes.com and found a lot of nice things.

Everything from high heels, stilettos to lingerie, party dresses, longdresses. Worth taking a look at!

I ordered me some shoes and dresses where I think was cool and will sit like a shot, I know! And the prices were very reasonable! Hope you also like and you will find something there even to their liking. Good evening people! Xoxo Yensi.bfy.nu/no/KPm

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsPrincesslatina

MsPrincesslatina

28, Oslo

Hei folkens! Litt info hehe...Mitt navn er Yensi, fra Bogota/Colombia. Har ei datter Heter Angelita. Jeg er adoptert, kom til Norge med mine 2 andre søsken i 1992. Har ikke vært i Colombia siden, men har tenkt meg snart å dra ned dit igjen for å finne mine biologiske foreldre. Jeg har planer å dra til Colombia i Februar i 2015 med min kjære Adrien som er min kjæreste og lille gullet mitt. Jeg elsker å trene og holde meg i form. Jeg er ei blid snill jente, litt smågærn i blandt men det er bare sundt tror jeg Hehe. Jeg har jobbet som frisør i 4 år og stortrives med det. Jeg lever livet og syns det er viktig å leve hver dag fullt ut fordi man vet aldri hva som kan skje og livet har masse overraskelser og gleder og det gjelder bare å nyte dem! En ting jeg pleier å si: "Bedre å angre på noe man har gjort, en noe man ikke gjorde"! Jeg driver også med dans og musikk og elsker å danse og høre på musikk. Thats me. So fallow me people:) peace!! Bless!!

Follow on Bloglovin princesslatina

Kategorier

Arkiv

hits