Kim Kardashian make-up by Yensi!

God natt snart morgen.

Jeg er for tiden veldig inspirert av make-up'en til Kim Kardashian. Har nå filmet hvordan jeg legger make-up'en. Alt fra fundation til lipgloss til slutt.

Det jeg alltid starter med er fundation. Jeg bruker Kanebo Sensai amber beige 204,5 heter den. Syns det er en veldig god fundation ikke oljete og veldig behagelig å ha på huden. Huden kan forsatt puste.

Etter det legger jeg på et transparent pudder som gjør huden matt, så den ikke glinser. Så legger jeg kouturing som skal gjøre ansiktet mitt asymetrisk. Her bruker jeg kouturing fra MAC.

Så legger jeg solpudder fra Isadora.

Etter det så tegner jeg opp øyebryna mine. Her bruker jeg brow kittet fra Gosh og pensel.

Deretter legger jeg eyeliner fra loreal og viser da i videon hvordan jeg gjør det. Har fått mange hendvendelser og forespørsler på hvordan jeg legger den berømte eyelineren min. Og her deler jeg min hemmlighet med dere.

Deretter legger jeg eyeliner på våtlinjen på øyet. Og legger en brun øye skygge fra Gosh under og softer. Så nesten til slutt da mascara fra Maxfactor og Maybelline.

Helt til slutt legger jeg lipliner rundt leppene og softer og avslutter det hele med en lipgloss fra Maybelline nude illusion 720.

Elsker denne looken. Hva synes dere?

Jeg syns make-up er kult og morsomt å drive med!

Håper dere liker det og liker resultatet!

Xoxo Yensi.

Og til slutt det ferdige resultatet Make Up Make Up Part 2

Make Up Part 3

Makeup Part3

2 kommentarer

Tanja Höglund Pettersen

25.07.2015 kl.14:04

Åh så fint det ble! Er selv litt opphengt i sminken til kim kardashian, alltid makeup on fleek :) Hadde satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også! Håper du får en kjempe fin dag videre :)

MsPrincesslatina

25.07.2015 kl.15:29

Tusen takk for det ?? syns Kim Kardashian er så pen! Det vil jeg selvfølgelig gjøre.... Spennende ! Ha en fin dag videre også ??

Skriv en ny kommentar

MsPrincesslatina

MsPrincesslatina

29, Oslo

Hei folkens! Litt info hehe...Mitt navn er Yensi, fra Bogota/Colombia. Har ei datter Heter Angelita. Jeg er adoptert, kom til Norge med mine 2 andre søsken i 1992. Har ikke vært i Colombia siden, men har tenkt meg snart å dra ned dit igjen for å finne mine biologiske foreldre. Jeg har planer å dra til Colombia i Februar i 2015 med min kjære Adrien som er min kjæreste og lille gullet mitt. Jeg elsker å trene og holde meg i form. Jeg er ei blid snill jente, litt smågærn i blandt men det er bare sundt tror jeg Hehe. Jeg har jobbet som frisør i 4 år og stortrives med det. Jeg lever livet og syns det er viktig å leve hver dag fullt ut fordi man vet aldri hva som kan skje og livet har masse overraskelser og gleder og det gjelder bare å nyte dem! En ting jeg pleier å si: "Bedre å angre på noe man har gjort, en noe man ikke gjorde"! Jeg driver også med dans og musikk og elsker å danse og høre på musikk. Thats me. So fallow me people:) peace!! Bless!!

Follow on Bloglovin princesslatina

Kategorier

Arkiv

hits