Vinn Nude Illusion lipgloss & IMagic Eyebrow Pencil!

God kveld. Håper dere alle har det fint ??

I dag har jeg faktisk ikke gjort så mye. Jeg har fikset ferdig CV og jobbsøknad for mandagen. Planene mine er å starte å jobbe i begynnelsen av september. Så på mandag skal jeg gå fra salong til salong og søke lykken....hehe...

Det skal bli utrolig deilig og skjønt etter å ha gått gravid og hatt permisjon. Og ikke minst tjene penger igjen. Som dere sikkert har fått med dere bor jeg nå i Paris og måtte starte med alt fra scratch... Det har vært et veldig tøft men fint år for meg! Lært meg mye nyttig og erfart mange ting!

I dag var jeg ute å handlet litt ting og tang. Så var det kjøp 2 betal kun for 1 i noen utvalgte farger på forskjelkige type make-up. Jeg valgte å kjøpe 2 av nude lipglossen min og kjøpte meg i dag 2 stk av eyebrow pencil. Den er skikkelig kul! Den gir et tattovert utrykk av øyebrynene når du tegner de opp med denne blyanten. Og de går bort med sminkefjerner eller make-up vipes.

I den anledningen tenkte jeg å gi bort to av mine yndlingsprodukter jeg til vanlig bruker hver gang jeg sminker meg. Nude Illusion 720 lipgloss Maybelline og 03 IMagic Permanent Eye pencil. Til en heldig leser.

Det du trenger å gjøre er å dele inlegget mitt med dine venner og skrive navn og e-mail i kommentarfeltet. Lykke til!

Her er produktene jeg har brukt i min make-up. Jeg bare elsker øyebrynene mine og det er veldig enkelt å bruke blyanten å tegne opp øyebrynene. Og lipglossen er også brukt på leppene.

Hva syns dere ? Hvis det er noen spørsmål er det bare å spørre.

Vil ønske dere forsatt en fin og vakker kveld. Nå skal jeg lese litt i min spennende bok.

Xoxo Yensi!

6 kommentarer

Kvansen

25.07.2015 kl.23:45

Fint innlegg! Sjekk gjerne ut bloggen vår, og om du liker den hadde vi satt utrolig stor pris på om du hadde lagt igjen en komentar!

MsPrincesslatina

25.07.2015 kl.23:58

Takk for det :) Det skal jeg med glede gjøre ??

Tina Markeseth

26.07.2015 kl.00:20

Superfint sminket, elsket leppefargen :)

MsPrincesslatina

26.07.2015 kl.00:54

Tusen takk for det :)

Anna Bekkmo

26.07.2015 kl.01:36

Anna Henriette Bekkmo

Annah1bekkmo@live.no

MsPrincesslatina

26.07.2015 kl.22:51

Anna Bekkmo: Takk ?? trekker en heldig vinner i morgen !

Skriv en ny kommentar

MsPrincesslatina

MsPrincesslatina

29, Oslo

Hei folkens! Litt info hehe...Mitt navn er Yensi, fra Bogota/Colombia. Har ei datter Heter Angelita. Jeg er adoptert, kom til Norge med mine 2 andre søsken i 1992. Har ikke vært i Colombia siden, men har tenkt meg snart å dra ned dit igjen for å finne mine biologiske foreldre. Jeg har planer å dra til Colombia i Februar i 2015 med min kjære Adrien som er min kjæreste og lille gullet mitt. Jeg elsker å trene og holde meg i form. Jeg er ei blid snill jente, litt smågærn i blandt men det er bare sundt tror jeg Hehe. Jeg har jobbet som frisør i 4 år og stortrives med det. Jeg lever livet og syns det er viktig å leve hver dag fullt ut fordi man vet aldri hva som kan skje og livet har masse overraskelser og gleder og det gjelder bare å nyte dem! En ting jeg pleier å si: "Bedre å angre på noe man har gjort, en noe man ikke gjorde"! Jeg driver også med dans og musikk og elsker å danse og høre på musikk. Thats me. So fallow me people:) peace!! Bless!!

Follow on Bloglovin princesslatina

Kategorier

Arkiv

hits