Live your life by the "Secret".

God dag. Håper dere alle har det bra <3

Våknet opp i dag med lille gutten min smilende ved siden av meg. Verdens beste måte å våkne opp på. Gjør dagen så fin. Ny dag nye muligheter.

I dag er det en stor dag i Paris. Årets Tour De France går gjennom byens gater. Da er det full fart på restaurantene til min kjære. Da er det satt opp bord og stoler i gatene og det er stapp fullt med mennesker. Bra dag!

Det er veldig viktig for min del å starte dagen med å tenke positive tanker! Tanker på hvor fint jeg har det, hvor heldig jeg er for å ha det så bra! Og at denne dagen skal bli en fantastisk dag!

To live by "The Secret" er svaret. Vet ikke om dere har lest boken "The Secret"? Hvis dere ikke har det må dere lese den å starte å leve etter den. Det er mitt tips. Da finner dere ut hvor mye enklere livet blir!

Det boken hovedsaklig handler om er at man skal ha positive tanke å tenke positivt. For det man reflekterer ut i universet reflekterer da tilbake. Så hvis det da er negative tanker så kommer det da tilbake negativt. Så det beste er å tenke positivt. Vet man ikke alltid kan tenke positivt til en hver tid, men prøve å forandre tankemønsteret hvis det er negativt på at det vil ordne seg. Slå fra seg de negative tankene eller ordene og si og tenke positivt.

Har hart mange episoder på hvordan det har gjort livet mitt enklere og morsomt å leve! Skal fortelle dere om det. Dere har sikkert opplevd hvordan det er å kjøre på jobb tidlig om morgenen å lete som en gal etter parkeringsplass, og kjøre rundt og rundt å prøve å finne en plass. Og man da på forhånd er for sent ute tenker da at "jeg kommer for sent jeg kommer for sent" men kjører som en gal til jobb og prøver å rekke det til tide. Og alt du møter er røde lys og mye kø, og tenker da "typisk at jeg nå ikke finner parkeringsplass". Alt rett og slett hoper seg opp. Og det har du deg selv å takke for i det sekundet du tenker du kommer for sent da gjør du det! Du har nemmelig sendt ut disse signalene til universet og da gjør hele universet alt det kan for at den tanken skal skje. Og når du da endelig komner på jobb og skal parkere bilen er det selvfølgelig ingen ledig parkeringsplass.

Så tenk heller at det vil ordne seg og parkeringsplassen står da og venter på deg og at du også takker for det. Vær også takknemmlig. Prøv dette en dag og gi meg beskjed om det funker, for det gjør det!!!

Jeg har også brukt "The Secret" når det gjelder andre ting. Du kan bruke det til hva som helst du må bare virkelig tro på det og se for deg bilder og alt! Så funker det.

Jeg og bestevenninen min kan vitne på at det er sant! Jeg fortalte bestevenninen min på forhånd før en konsert med en veldig kjent artist vi skulke på, som vi begge bare digger. Og ute av det blå sa jeg "vi skal møte han og snakke med han kanskje mer". Vi dro på den konserten og hadde det så morro. Vi hadde VIP Billetter så vi sto helt fremme ved scenen. Vi ble lagt merke til av Daddy Yankees securite folk og av andre. Og når konserten var ferdig gikk vi på afterparty. Da vi kom inn gikk jeg til baren fir å kjøpe to tiquila til oss. I baren var det en fyr som tok tak i oss og ba meg bli med han. Jeg kikket rart på han og og sa nei, klart og tydelig. Men så sa han noe som fikk min oppmerksomhet."Han vil møte deg". "Hvem vil møte hvem, hva er deg du snakker om"?? Spurte jeg. Da sa han "Daddy Yenkee vil treffe deg". Hva??? sa jeg og diltet etter han. Vi gikk inn i et lukket rom hvor det var fotografer og PR.folk og andre viktige gjester. Han kommer snart fikk jeg beskjed om. Jeg hadde jo helt glemt venninna mi som sto og ventet på meg opp i alt dette. Ga beskjed om at hun måtte bli med hvis ikke kunne jeg ikke være her. Det var greit.

Når jeg endelig kom ut til henne lurte hun på hva som skjedde og trodde at jeg hadde ditchet henne... Er du gal sa jeg. Jeg fortalte om hva som skjedde og hva som var i ferd med å skje. Hun ble helt fra seg av glede, trippet opp og ned på de små stillettene sine.

Omsider når vi hadde sittet og ventet en stund og blitt servert dyr champagne dukket selveste Daddy Yankee opp. Smilene slik han gjør i musikk videoene sine. Vi fikk blikk kontakt med engang. Deretter hilste vi på hverandre. Og han syntes jeg var så pen og jeg fikk et kyss.

Du må spørre om det, virkelig ønske det. Tro på det, se for deg at det skjer føle følelsen når du mottar det, se bildet alt i hodet. Og takke for det. Så mottar du det!

Så det jeg sier er at alt er mulig! Du kan oppnå hva som helst hvis du lever opp mot "The secret".

Kanskje noen har noen "hemmligheter" de vil dele med meg! Hadde vært veldig spennende å høre om! Ha en forsatt fin kveld! Alt er mulig husk det!

Stay positive and be happy!

Xoxo Yensi!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsPrincesslatina

MsPrincesslatina

29, Oslo

Hei folkens! Litt info hehe...Mitt navn er Yensi, fra Bogota/Colombia. Har ei datter Heter Angelita. Jeg er adoptert, kom til Norge med mine 2 andre søsken i 1992. Har ikke vært i Colombia siden, men har tenkt meg snart å dra ned dit igjen for å finne mine biologiske foreldre. Jeg har planer å dra til Colombia i Februar i 2015 med min kjære Adrien som er min kjæreste og lille gullet mitt. Jeg elsker å trene og holde meg i form. Jeg er ei blid snill jente, litt smågærn i blandt men det er bare sundt tror jeg Hehe. Jeg har jobbet som frisør i 4 år og stortrives med det. Jeg lever livet og syns det er viktig å leve hver dag fullt ut fordi man vet aldri hva som kan skje og livet har masse overraskelser og gleder og det gjelder bare å nyte dem! En ting jeg pleier å si: "Bedre å angre på noe man har gjort, en noe man ikke gjorde"! Jeg driver også med dans og musikk og elsker å danse og høre på musikk. Thats me. So fallow me people:) peace!! Bless!!

Follow on Bloglovin princesslatina

Kategorier

Arkiv

hits