Han var utro!

God kveld mine vakre lesere

håper deres dag var like fin som min.

Jeg var hjemme i dag med mine kjære små . Og det var koselig. Vi så på film,sang karaoke,tegnet og lekte litt. Så da var de veldig fornøyde !

I går så kom det en pakke fra min besteste mamma som jeg er så glad i! Hun hadde sendt nesespray for både barn og våksne og mine krydder som jeg ikke kan leve uten. Tusen takk mamma!

Jeg har jo vært gjennom ganske mye forskjellig. Men skal skrive litt om det veldig mange jenter gjør feil, når det gjelder gutter! Har selv erfart en god del ting innenfor dette feltet. Så må si I'm good at it!

Jeg møtte en utrolig nydelig vakker gutt for ca 4 år siden. Visste hvem han var fra før og hvordan han var, via venner og bekjente. Så derfor hadde jeg ikke tatt kontakt eller prøvd å bli kjent med han før. Til han en dag skrev en melding til meg, og lurte på om vi skulle ta en kaffe sammen.

Jeg spurte han da hvem han var hvor han var fra osv... Det som fanget interressen min var at han var fra samme sted som meg. Så jeg tenkte at han fortjener å få en sjangse. Så vi avtalte om å møtes og ta en kaffe.

Kaffen ble heller til middag hjemme hos han. Når jeg kom dit så hadde han vært uheldig med middagen, og klart å brenne den. Vi måtte da spise sushi i steden. Ikke at det gjorde noe for meg. Det var super koselig. Vi dro hjem med sushien og så på en ny film på tv'en.

Etter det så snakket vi og han fortalte at han likte meg godt og vi kysset. Husker han var veldig sjarmerende, kjekk og virket for god til å være sann... Slik holdt vi på en lang lang stund.

Det hadde akkurat blitt slutt med x'en min, så jeg ville ikke forhaste meg selv om jeg var veldig betatt. Jeg håpet jo at vi en dag kanskje kunne bli mer enn bare venner eller det vi var.

Husket jeg kjørte han til jobb og hentet han og vi laget mat sammen. Vi hadde det veldig fint sammen! Fant på så mye rart sammen. Var til og med i kirken og det var så koselig! Jeg liker å være i kirken selv om jeg ikke er der så ofte som jeg burde! Man føler en innderlig ro når man er i Gud's hus!

Det kom til en kald vinterdag hvor vi skulle møtes og jeg lagde god mat til oss og jeg sov da over. Hadde fikset barnepass så dette skulle bli en koselig kveld.

Og det var det. Neste dag skulle han på jobb og da skulle jeg kjøre han og så dra hjem etterpå, for det var på en lørdag husker jeg.

Når jeg da kom ut så var det så kaldt at batteriet i bilen min var flatt. Og måtte låse opp dørene manuelt. Og låse opp døren bak hvor det ekstra batteriet sto og startskablene var. Jeg gjorde det klart foran, tok opp panseret og festet startskablene slik de skulle. Men det jeg ikke tenkte på, var at jeg hadde satt i nøklene i tenningen og lukket døren. Så når jeg festet startskablene så gikk jo automatlåsen på så jeg låste nøklene i bilen.

Jeg ble da værende i leiligheten til han fyren jeg holdt på med. Også fordi det var så sykt kaldt ute. Han dro på jobb og jeg var hjemme hos han.

Jeg slo på tv'en hans og opp ploppet det opp hans facebook meldinger. Han hadde glemt å logge seg av og det var flere meldinger fra flere forskjellige jenter der. Men det var ei som virket som han var veldig interresert i. Og hun skrev også tilfeldighvis når jeg slo på tven. Og da fikk jeg sett hva de hadde skrevet om og at de hadde møttes før og hvor fantastisk det var og at de skulle møtes igjen. Dato og klokkeslett.

Jeg følte meg knust. Så lei meg og skuffet! Fordi han var veldig sjalu og jeg fikk ikke lov å møte andre eller snakke med andre gutter på den måten. Der og da følte jeg meg så dum.

Ene kommentaren hun skrev var at hun hadde "butterflies in her stumack" fordi de skulle møtes. Også han. Jeg pakket tingene mine og dro hjem. Tok bussen hjem hentet reserve nøkkelen til bilen og hentet den og kjørte til jobben hans.

Var så sint og forbannet. Han kom ut og lurte lurte på om alt var ok. Jeg ga han nøklene og sa ja. Ville ikke ta dette på jobben hans. Bare spurte han om hva han skulle den helgen, "hun og han" skulle møtes og lurte på om vi skulle dra på hyttetur.

Han sa han var invitert i bursdag og at det ikke passet. Jeg lurte på om jeg kunne bli med. Men det gikk ikke. Ok det var greit. Jeg dro hjem etter det.

Senere på den kvelden tok jeg dette opp, og han innrømmet det. Men at det ikke var slik jeg trodde. Jeg trodde selvfølgelig ikke på dette.

Han møtte denne jenta den helgen og etter dette gikk egentlig alt til helvete. Og fant ut senere at dette ikke var første gangen. Så jeg tenkte at jeg må spørre han om hva han ville med meg. Om vi skulle være kjærester eller bare venner. Og han svarte venner. Og den er god sa jeg. Takk for alt og ta godt vare på deg selv, for nå er vi ferdige. Så dro jeg. Og da var jeg virkelig ferdig!

Og her er svaret!

Fra det punktet jeg gikk og sa at alt var ferdig og dro, så tok han så mye kontakt angret som bare det. Han kom utenfor døren min klokken 06 på morgenen og gråt. Jeg måtte sitte i bilen min å snakke med han. Han sa han elsket meg av hele sitt hjerte og at han ikke kunne miste meg. At jeg var det beste som hadde hendt han. Men for min del var det ferdig! Jeg hadde bestemt meg og advart han fra før. At når jeg har fått nok, da er det virkelig nok og at jeg ville gå min vei. Og jeg er ikke en nr 2, men nr 1 hos en gutt! Og at jeg var ferdig.

Han kom med stor bukett roser til meg på jobb. Han ville at vi skulle flytte sammen, ha barn osv... Men jeg hadde bestemt meg. Utro en gang alltid utro!

Den dag i dag så angrer han på at han mistet meg og på hvor dum han var. Vi er venner og snakker sjeldent. Men det jeg sier dere! Be hard to get og ha bein i nesa og hvis at dere ikke lar dere tråkke på! Uansett hvor glade dere er i denne personen! Men i lengden det er ikke verdt sorgen og smerten!

Er i dag evig takknemmlig for at jeg har møtt en så fantastisk person som mannen min! Han setter meg foran alt og forguder meg og elsker meg! Og det er slik det skal være! Husk det!

Man lærer så lenge man lever!

Xoxo Yensi!

2 kommentarer

Ingrid

12.11.2015 kl.00:49

Wow, jeg beundrer virkelig hvor sterk du er! Det må ha vært veldig tøft - har gått igjennom noe lignende, men aldri vært flink til å stille opp for meg selv før det ble forsent.

MsPrincesslatina

12.11.2015 kl.00:59

Ingrid: Takk kjære deg ?? var tøft men ble så mye bedre etterpå.

Skriv en ny kommentar

MsPrincesslatina

MsPrincesslatina

29, Oslo

Hei folkens! Litt info hehe...Mitt navn er Yensi, fra Bogota/Colombia. Har ei datter Heter Angelita. Jeg er adoptert, kom til Norge med mine 2 andre søsken i 1992. Har ikke vært i Colombia siden, men har tenkt meg snart å dra ned dit igjen for å finne mine biologiske foreldre. Jeg har planer å dra til Colombia i Februar i 2015 med min kjære Adrien som er min kjæreste og lille gullet mitt. Jeg elsker å trene og holde meg i form. Jeg er ei blid snill jente, litt smågærn i blandt men det er bare sundt tror jeg Hehe. Jeg har jobbet som frisør i 4 år og stortrives med det. Jeg lever livet og syns det er viktig å leve hver dag fullt ut fordi man vet aldri hva som kan skje og livet har masse overraskelser og gleder og det gjelder bare å nyte dem! En ting jeg pleier å si: "Bedre å angre på noe man har gjort, en noe man ikke gjorde"! Jeg driver også med dans og musikk og elsker å danse og høre på musikk. Thats me. So fallow me people:) peace!! Bless!!

Follow on Bloglovin princesslatina

Kategorier

Arkiv

hits