Justin Bieber intervju, med iD Magazine.

Justin Bieber i bare bar overkroop for iD Magazine.

Justin Bieber har mye å si.

Sangeren er for tiden på forsiden av vinterens 2015 utgaven av iD Magazine der han gir et avslørende intervju om prøvelsene i hans liv.

Blant de mange temaene var selvfølgelig hans ex-kjæreste Selena Gomez.

"Sorry" artisten forteller til bladet om at det var vanskelig å være sammen med noen i det offentlige "øyet":

"Det er som magi, det to mennesker deler. Det er ingenting som ekte kjærlighet. Så jeg følte at jeg ikke bare ønsket å la det gå.

Når det var som vanskeligst tenkte jeg bare liksom:" Jeg ønsker å stikke av fra alt dette".

Så det var av og på, på og av igjen , av igjen, på igjen, av igjen ....

Vi jobbet ut hvordan du kan være i et forhold, hvordan å være oss selv, hvem vi var, midt opp i alt. Midt opp i papparazier og det å ha folk som dømmer vårt forhold gjennom media, hele tiden til en hver tid!

Jeg tror at det virkelig gjorde meg forvirret i hodet og at det fucket meg opp også ....

Fordi da, er det tillit som også spiller inn. Og i tillegg til alle disse tingene som står i avisene bladene som til slutt begynner å rote med hodet ditt. Du er foreksempel på veien. Og det er vakre kvinner på veien. Og det bare får deg opp i trøbbel.

Den 21-åringen forteller også om hans marihuana bruk og hvordan han ikke ønsker å bli definert av det!

"Jeg mener, ærlig talt, det er bare en oppfatning. På slutten av dagen, er det folk som ikke tror det er bra. Og hvis de ikke føler at det er bra, så ønsker jeg ikke å gjøre slik at folk føler seg ukomfortable. Så jeg kommer ikke til å sette "jointen" i ansiktet. Du vil aldri se meg røyke. Fordi det er ikke hvem jeg er. Hvis det er noe jeg gjør så er det noe jeg gjør, men det er ikke hvem jeg er og hva jeg vil å sette på bås for verden å se.

Jeg liker Snoop Dogg. Det er dude som røyker mye ugress. Det har blitt hans identitet nesten. Og jeg vil ikke at min identitet skal være marihuana, men hvem jeg er og hva jeg er via min musikk. Det definerer meg som person. Biebs er en ærlig mann!

Ha en fin dag people!

#album #vakker #cover #intervju #justin #bieber #magasin #marihuana #forhold #SelenaGomez #sexy #røyking #snoop #Biebs

Bisous

Xoxo Yensi!

2 kommentarer

Nicole Touch

12.11.2015 kl.06:33

fantastisk flott blogg, skikkelig inspirende man får av å lese denne flinke bloggeren. Ønsker deg en knallbra dag videre, btw så er du velding pen, WOOOOW <3

MsPrincesslatina

12.11.2015 kl.10:44

Nicole Touch: Tusen takk så koselig å høre ?? ha en fin dag du også !

Skriv en ny kommentar

MsPrincesslatina

MsPrincesslatina

29, Oslo

Hei folkens! Litt info hehe...Mitt navn er Yensi, fra Bogota/Colombia. Har ei datter Heter Angelita. Jeg er adoptert, kom til Norge med mine 2 andre søsken i 1992. Har ikke vært i Colombia siden, men har tenkt meg snart å dra ned dit igjen for å finne mine biologiske foreldre. Jeg har planer å dra til Colombia i Februar i 2015 med min kjære Adrien som er min kjæreste og lille gullet mitt. Jeg elsker å trene og holde meg i form. Jeg er ei blid snill jente, litt smågærn i blandt men det er bare sundt tror jeg Hehe. Jeg har jobbet som frisør i 4 år og stortrives med det. Jeg lever livet og syns det er viktig å leve hver dag fullt ut fordi man vet aldri hva som kan skje og livet har masse overraskelser og gleder og det gjelder bare å nyte dem! En ting jeg pleier å si: "Bedre å angre på noe man har gjort, en noe man ikke gjorde"! Jeg driver også med dans og musikk og elsker å danse og høre på musikk. Thats me. So fallow me people:) peace!! Bless!!

Follow on Bloglovin princesslatina

Kategorier

Arkiv

hits