Verdens første vagina skjønnhetskonkurranse!

Hei og god kveld alle sammen! Håper dere har hatt en vidunderlig og herlig dag!

Kom over en konkurranse på nettet! Trodde jeg virkelig hadde sett alt, men nei blir ikke lengere sjokkert! Eller jo litt hehe....

Dette er verdens første vagina skjønnhetskonkurranse.

Amerikanske sexleketøy gründer Brian Sloan opprettet konkurransen, slik at han kunne finne den perfekte skjeden til kopi på en av hans sexleketøy.

Ifølge Elite Daily så fikk sex leketøy produsenten 'hverdagslige kvinner " til å laste opp bilder av sine vulvas. Så var det da folk å stemme å rangere 1-10. De tre beste ble brukt til å designe Sloan nye produkt.

Målet med konkurransen var å finne ut hvilken type skjede menn foretrekker. Så det deltakerene måtte gjøre var å sende inn et bilde av sin vulva med et stykke papir som sier: #AutoblowVaginalBeautyContest.

Elite Daily fulgt konkurransen i denne videoen:

ContestVagina

Får meg til å undres at jenter vil være med på dette. Men er jo greit at det blir et fint sex leketøy da hehe...

Hun jenta som stikker av med førsteplassen kan jo stolt skryte av at det er hennes vagina.

Jaja...

Ha en fin kveld videre folkens!

Xoxo Yensi

2 kommentarer

nottheperfekteliv

12.11.2015 kl.20:13

latterlig konkurranse spør du meg

MsPrincesslatina

12.11.2015 kl.21:29

nottheperfekteliv: Ikke sant! Er det mulig liksom???

Skriv en ny kommentar

MsPrincesslatina

MsPrincesslatina

29, Oslo

Hei folkens! Litt info hehe...Mitt navn er Yensi, fra Bogota/Colombia. Har ei datter Heter Angelita. Jeg er adoptert, kom til Norge med mine 2 andre søsken i 1992. Har ikke vært i Colombia siden, men har tenkt meg snart å dra ned dit igjen for å finne mine biologiske foreldre. Jeg har planer å dra til Colombia i Februar i 2015 med min kjære Adrien som er min kjæreste og lille gullet mitt. Jeg elsker å trene og holde meg i form. Jeg er ei blid snill jente, litt smågærn i blandt men det er bare sundt tror jeg Hehe. Jeg har jobbet som frisør i 4 år og stortrives med det. Jeg lever livet og syns det er viktig å leve hver dag fullt ut fordi man vet aldri hva som kan skje og livet har masse overraskelser og gleder og det gjelder bare å nyte dem! En ting jeg pleier å si: "Bedre å angre på noe man har gjort, en noe man ikke gjorde"! Jeg driver også med dans og musikk og elsker å danse og høre på musikk. Thats me. So fallow me people:) peace!! Bless!!

Follow on Bloglovin princesslatina

Kategorier

Arkiv

hits