Deilig oppskrift på oreo ostekake!

Ja da fant jeg ut at jeg skulle lage ostekake til kvelds, hehe neida. Men lagde ostekake til min kjære som jeg vet kommer til å spise kake når han kommer hjem fra jobb.

Jeg lagde i dag oreo ostekake med bringebær og jordbær topp. Og den er så super god!

Oppskrift på oreo ostekake:

Bunn

2pk med 150gr oreo kjeks

100gr meierismør

Slik gjør du:

Mos kjeksene til små biter, også fyllet i kjeksene. Så smelter du smøret og heller det opp i bollen sammen med kjeksene. Mixer da dette sammen til en fin masse.

Så smører du en form som er ca 24cm med smør og heller blandingen opp i. Og klemmer den godt ned i formen slik at fyllet er vannrett. Så setter du den i fryseren slik at den avkjøler seg.

Ostefyll:

5plater gelatine

2pk Delfia ost vanlig pakke.

3dl fløte

100gr melis

3ss creme fraiche

2ts vaniljesukker

Slik gjør du det:

Pisk fløte til krem. Ha i osten og melis og pisk godt sammen. Så tar du i creme fraiche og vaniljesukker og pisker da alt dette sammen. Så varmer du opp litt vann i et glass og smelter gelatin platene. Så heller du gelatinen inn i blandingen og pisker godt.

Deretter tar du ut formen fra fryseren og heller osteblandingen over oreo kjeksene. Så setter du formen tilbake i fryseren slik at den blir kald og stiv.

Til slutt:

Jordbær og bringebær topp.

Da har du i litt frosne bringebær. Ca 2 håndfulle. Og en pakke av Noras rørte jordbær syltetøy. Og mixer da dette sammen. Og sammen med en pakke jordbær gelepulver som du frafør av har løst opp i litt kokende vann. Mixer da alt dette sammen!

Da var kaken ferdig! Veldig enkel og god kake! Ikke vanskelig å lage!

Kos dere!

Xoxo Yensi!

2 kommentarer

Iselin Renée

13.11.2015 kl.13:56

Det så fantastisk godt ut :)

MsPrincesslatina

13.11.2015 kl.15:58

Iselin Renée: Den var så kjempe god! Takk for det.

Skriv en ny kommentar

MsPrincesslatina

MsPrincesslatina

29, Oslo

Hei folkens! Litt info hehe...Mitt navn er Yensi, fra Bogota/Colombia. Har ei datter Heter Angelita. Jeg er adoptert, kom til Norge med mine 2 andre søsken i 1992. Har ikke vært i Colombia siden, men har tenkt meg snart å dra ned dit igjen for å finne mine biologiske foreldre. Jeg har planer å dra til Colombia i Februar i 2015 med min kjære Adrien som er min kjæreste og lille gullet mitt. Jeg elsker å trene og holde meg i form. Jeg er ei blid snill jente, litt smågærn i blandt men det er bare sundt tror jeg Hehe. Jeg har jobbet som frisør i 4 år og stortrives med det. Jeg lever livet og syns det er viktig å leve hver dag fullt ut fordi man vet aldri hva som kan skje og livet har masse overraskelser og gleder og det gjelder bare å nyte dem! En ting jeg pleier å si: "Bedre å angre på noe man har gjort, en noe man ikke gjorde"! Jeg driver også med dans og musikk og elsker å danse og høre på musikk. Thats me. So fallow me people:) peace!! Bless!!

Follow on Bloglovin princesslatina

Kategorier

Arkiv

hits