Dagens outfit! Hot or not?

God morgen mine vakre lesere! Vil ønske hver og en av dere en fantastisk fin dag!

I dag var det tidlig på'n igjen. Lillemann ville ikke våkne i dag hehe, han sov selv om jeg skiftet bleie og kledde på han og satte han i vognen. Sov helt til barnehagen. Trøtt liten gutt. Dattera mi var det fullt av liv i, gledet seg til ny skoledag!

I dag tidlig måtte jeg bare le altså. Dattera mi spurte meg om sønnen min også skulle få adventskalender. Og da svarte jeg: "Tror det". Så hørte jeg henne si: "Så heldig du er lillebror, for da får du sikkert små kartonger med melk"! Må si jeg lo godt der. Lurer noen ganger hva de tenker på og hva som går rundt i hodene deres!

I dag har jeg på meg jeans fra Vero Moda, topp fra Gina Tricot og støveletter som jeg fikk av min gode venninne Tone! Er faktisk litt usikker på hvor de er fra?

Hva syns dere er det godkjent?

Nå er barna levert på skolen og i barnehagen, så når får jeg gjøre litt husarbeid hehe! Snakkes senere god folk! Ha en strålende dag så lenge! Og husk å nyte livet fullt ut!

Xoxo Yensi!

2 kommentarer

Iselin Renée

13.11.2015 kl.10:29

Fint antrekk :)

MsPrincesslatina

13.11.2015 kl.15:57

Iselin Renée: Tusen takk ! Ha en fortsatt fin dag!

Skriv en ny kommentar

MsPrincesslatina

MsPrincesslatina

29, Oslo

Hei folkens! Litt info hehe...Mitt navn er Yensi, fra Bogota/Colombia. Har ei datter Heter Angelita. Jeg er adoptert, kom til Norge med mine 2 andre søsken i 1992. Har ikke vært i Colombia siden, men har tenkt meg snart å dra ned dit igjen for å finne mine biologiske foreldre. Jeg har planer å dra til Colombia i Februar i 2015 med min kjære Adrien som er min kjæreste og lille gullet mitt. Jeg elsker å trene og holde meg i form. Jeg er ei blid snill jente, litt smågærn i blandt men det er bare sundt tror jeg Hehe. Jeg har jobbet som frisør i 4 år og stortrives med det. Jeg lever livet og syns det er viktig å leve hver dag fullt ut fordi man vet aldri hva som kan skje og livet har masse overraskelser og gleder og det gjelder bare å nyte dem! En ting jeg pleier å si: "Bedre å angre på noe man har gjort, en noe man ikke gjorde"! Jeg driver også med dans og musikk og elsker å danse og høre på musikk. Thats me. So fallow me people:) peace!! Bless!!

Follow on Bloglovin princesslatina

Kategorier

Arkiv

hits