Skyting i Paris!!

Hei mine lesere. Det har vært og er en trist kveld i Paris by.

Har vært skyting og flere eksplosjoner og mange mennesker som har blitt drept. 60 er meldt drept og 100 er tatt som gissler i en konserthall.

ParisTerror

Hvorfor må det være slik? Hvorfor må mennesker være så onde?

Fikk vite dette via ei venninne og lurte på om alt var bra med meg og mine. Siden mannen min driver to restauranter i Paris.

Fikk hjertet i halsen og klump i magen. Ringte min kjære og må si at jeg aldri har vært så glad noen gang for å høre stemmen hans! Han var i orden og lurte på hva som hadde skjedd.

Folk vet mer enn oss som bor her midt opp i alt vi holder på med!

Takker Gud for at vi og alle vi er glade i er i orden!

Ta godt vare på dere selv og alle de dere er glade i! Man vet ikke hvorvlengevman lever! Og desverre at det skal være så skummelt.

Xoxo Yensi!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsPrincesslatina

MsPrincesslatina

29, Oslo

Hei folkens! Litt info hehe...Mitt navn er Yensi, fra Bogota/Colombia. Har ei datter Heter Angelita. Jeg er adoptert, kom til Norge med mine 2 andre søsken i 1992. Har ikke vært i Colombia siden, men har tenkt meg snart å dra ned dit igjen for å finne mine biologiske foreldre. Jeg har planer å dra til Colombia i Februar i 2015 med min kjære Adrien som er min kjæreste og lille gullet mitt. Jeg elsker å trene og holde meg i form. Jeg er ei blid snill jente, litt smågærn i blandt men det er bare sundt tror jeg Hehe. Jeg har jobbet som frisør i 4 år og stortrives med det. Jeg lever livet og syns det er viktig å leve hver dag fullt ut fordi man vet aldri hva som kan skje og livet har masse overraskelser og gleder og det gjelder bare å nyte dem! En ting jeg pleier å si: "Bedre å angre på noe man har gjort, en noe man ikke gjorde"! Jeg driver også med dans og musikk og elsker å danse og høre på musikk. Thats me. So fallow me people:) peace!! Bless!!

Follow on Bloglovin princesslatina

Kategorier

Arkiv

hits