Man må fortsette og leve!!

Hei og god dag alle sammen. Det er en deilig ny dag i Paris! Veldig varmt og deilig solskinn.

Håper alle dere der ute har det fint! Jeg sto opp i dag med barna og tok dem med ut for å få litt frisk luft, og for å handle litt inn til mat.

Men man må si at man blir veldig skremt av fredagsens terror og alle menneskene som mistet livet sitt. Mine tanker går til alle de pårørende! Men man kan ikke slutte og leve! Jeg bor jo midt i sentrum og er selvfølgelig veldig preget av alt som har skjedd.

Julemarkedet som egentlig skulle åpnet i går, er stengt! Veldig trist at enkelte mennesker bare kan komme å gjøre noe så grusomt, og ta mange menneskeliv! Det er utilgivelig! Og ødelegge for så mange mennesker, skape frykt og engstelse!

Jeg var selv her om dagen rett ved kafen på jobbintervju, og husket godt det Republique området. Skummelt.

Dette skulle jo egentlig vært åpent. Men alt er stengt.

Men vi var ute i dag. Og jeg var jo selv på jobb i går og tok metroen, men det er jo godt beskyttet med bevæpnet politi og slikt. Men man må fortsette livet, ikke la oss skremme av disse grusomme menneskene!

I will pray for all other countries who get attact to!

Ha en fortsatt fin dag og ta godt vare på hverandre og sett pris på de fine stundene dere har sammen!

Xoxo Yensi!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsPrincesslatina

MsPrincesslatina

29, Oslo

Hei folkens! Litt info hehe...Mitt navn er Yensi, fra Bogota/Colombia. Har ei datter Heter Angelita. Jeg er adoptert, kom til Norge med mine 2 andre søsken i 1992. Har ikke vært i Colombia siden, men har tenkt meg snart å dra ned dit igjen for å finne mine biologiske foreldre. Jeg har planer å dra til Colombia i Februar i 2015 med min kjære Adrien som er min kjæreste og lille gullet mitt. Jeg elsker å trene og holde meg i form. Jeg er ei blid snill jente, litt smågærn i blandt men det er bare sundt tror jeg Hehe. Jeg har jobbet som frisør i 4 år og stortrives med det. Jeg lever livet og syns det er viktig å leve hver dag fullt ut fordi man vet aldri hva som kan skje og livet har masse overraskelser og gleder og det gjelder bare å nyte dem! En ting jeg pleier å si: "Bedre å angre på noe man har gjort, en noe man ikke gjorde"! Jeg driver også med dans og musikk og elsker å danse og høre på musikk. Thats me. So fallow me people:) peace!! Bless!!

Follow on Bloglovin princesslatina

Kategorier

Arkiv

hits