Selena Gomez & me!

Hei god folk. Hvordan har dere det? Har dere hatt en fin helg?

Må si min helg har vært spesiell og trist.... Sank ikke inn med en gang hva som skjedde på fredags kveld. Ikke før nå.... Har tenkt en masse og syns det er så ufattelig trist og urettferdig den terroren Paris, ble utsatt for!

Men i går startet alt som normalt, men bare mye strengere vakthold. Med politi og militære!

I går når jeg gikk i Champs Elysees, så var det en mann som kom gående med en geng med mennesker. Han kom å spurte meg, "om jeg var Selena Gomez". Hehe.... Jeg begynte å le og spurte om hva han sa igjen...ble helt satt ut. Ligner jo ikke i det hele tatt liksom. Men var en morro opplevelse! Fikk meg en god latter, en latter forlenger livet.....

Var på jobb i dag! Jeg har fått meg jobb!!! Skal skrive klntrakt på torsdag! Fantastisk! Endelig, tok litt tid men nå er det på plass. Etter jobb var jeg i restauranten til min kjære og spiste og drakk godt hehe det var så nydelig!

Ha en fortsatt fin kveld !

Xoxo Yensi

2 kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

17.11.2015 kl.23:25

Gratulerer med jobb :D

MsPrincesslatina

18.11.2015 kl.16:35

Sofie Caroline Nilsen: Tusen takk søte deg ?? vanskelig å få jobb i et nytt land Hehe

Skriv en ny kommentar

MsPrincesslatina

MsPrincesslatina

29, Oslo

Hei folkens! Litt info hehe...Mitt navn er Yensi, fra Bogota/Colombia. Har ei datter Heter Angelita. Jeg er adoptert, kom til Norge med mine 2 andre søsken i 1992. Har ikke vært i Colombia siden, men har tenkt meg snart å dra ned dit igjen for å finne mine biologiske foreldre. Jeg har planer å dra til Colombia i Februar i 2015 med min kjære Adrien som er min kjæreste og lille gullet mitt. Jeg elsker å trene og holde meg i form. Jeg er ei blid snill jente, litt smågærn i blandt men det er bare sundt tror jeg Hehe. Jeg har jobbet som frisør i 4 år og stortrives med det. Jeg lever livet og syns det er viktig å leve hver dag fullt ut fordi man vet aldri hva som kan skje og livet har masse overraskelser og gleder og det gjelder bare å nyte dem! En ting jeg pleier å si: "Bedre å angre på noe man har gjort, en noe man ikke gjorde"! Jeg driver også med dans og musikk og elsker å danse og høre på musikk. Thats me. So fallow me people:) peace!! Bless!!

Follow on Bloglovin princesslatina

Kategorier

Arkiv

hits