Min nye jakke fra Kouture!!!

Hei og god morgen alle vakre mennesker der ute. Håper dere alle har det fint og har hatt en flott helg.

Beklager at jeg ikke har fått blogget. Men lillemann har vært så syk, fått vannkopper stakkars. Så har vært hektisk for hu mor hehehe...

Jeg fikk endelig min fine SVEA jakke fra Kouture! Den er så fin! Bare elsker den! Jeg vant konkurransen de hadde på facebook! Tusen takk Kouture! Elsker butikken deres!

Hva syns dere? Er jeg ikke heldig. Nå slipper jeg å fryse! Og vil takke min gode venninne Tone som sendte den til meg!

Ha en flott dag!

Xoxo Yensi

2 kommentarer

Marion Johannessen

24.11.2015 kl.13:05

Fin jakke, den kledde du, og supert at det ikke er ekte pels ❤

MsPrincesslatina

24.11.2015 kl.19:33

Marion Johannessen: takk for det ?? er veldig fornøyd med den!

Skriv en ny kommentar

MsPrincesslatina

MsPrincesslatina

29, Oslo

Hei folkens! Litt info hehe...Mitt navn er Yensi, fra Bogota/Colombia. Har ei datter Heter Angelita. Jeg er adoptert, kom til Norge med mine 2 andre søsken i 1992. Har ikke vært i Colombia siden, men har tenkt meg snart å dra ned dit igjen for å finne mine biologiske foreldre. Jeg har planer å dra til Colombia i Februar i 2015 med min kjære Adrien som er min kjæreste og lille gullet mitt. Jeg elsker å trene og holde meg i form. Jeg er ei blid snill jente, litt smågærn i blandt men det er bare sundt tror jeg Hehe. Jeg har jobbet som frisør i 4 år og stortrives med det. Jeg lever livet og syns det er viktig å leve hver dag fullt ut fordi man vet aldri hva som kan skje og livet har masse overraskelser og gleder og det gjelder bare å nyte dem! En ting jeg pleier å si: "Bedre å angre på noe man har gjort, en noe man ikke gjorde"! Jeg driver også med dans og musikk og elsker å danse og høre på musikk. Thats me. So fallow me people:) peace!! Bless!!

Follow on Bloglovin princesslatina

Kategorier

Arkiv

hits