Homeparty with Casa Interiør!

Hei og god dag til dere vakringer!

Nå har jeg vært å snakket med den andre salongen jeg også skal jobbe i. Så fremover kommer jeg til å jobbe 4 dager i den ene salongen og to i den andre. Og den hvor jeg da jobber kun to dager så skal jeg være selvstendig! Fantasisk mulighet for meg her! Og kan komme og gå slik at jeg rekker det i forhold til barna. Yess!!

Flotte tilbud fra 9.-30. november.

Det lønner seg å være vertinne, mange fine fordeler! Ved salg fra kr. 2500,- får du som vertinne helt gratis valgfrie varer for kr. 700,- samt 2 valgfrie produkter til 50% rabatt. Fantastisk ikke sant!

Du kan ta kontakt på: 411 17 775

Bestill ett Home party idag!

Best regards

Casa Interiør-whitepearlnorway.

D'Luxery trenger også flere leverandører, alt fra accecorize, sko, klær. Så ta kontakt med D'Luxery hvis dere vet om noen.

DLuxery

Og til alle som handler for over 500 i nettbutikken D'Luxery, får da en fin poncho til kun 98,- (veil pris 698,-).

Ha en flott dag vakringer!

Xoxo Yensi.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsPrincesslatina

MsPrincesslatina

29, Oslo

Hei folkens! Litt info hehe...Mitt navn er Yensi, fra Bogota/Colombia. Har ei datter Heter Angelita. Jeg er adoptert, kom til Norge med mine 2 andre søsken i 1992. Har ikke vært i Colombia siden, men har tenkt meg snart å dra ned dit igjen for å finne mine biologiske foreldre. Jeg har planer å dra til Colombia i Februar i 2015 med min kjære Adrien som er min kjæreste og lille gullet mitt. Jeg elsker å trene og holde meg i form. Jeg er ei blid snill jente, litt smågærn i blandt men det er bare sundt tror jeg Hehe. Jeg har jobbet som frisør i 4 år og stortrives med det. Jeg lever livet og syns det er viktig å leve hver dag fullt ut fordi man vet aldri hva som kan skje og livet har masse overraskelser og gleder og det gjelder bare å nyte dem! En ting jeg pleier å si: "Bedre å angre på noe man har gjort, en noe man ikke gjorde"! Jeg driver også med dans og musikk og elsker å danse og høre på musikk. Thats me. So fallow me people:) peace!! Bless!!

Follow on Bloglovin princesslatina

Kategorier

Arkiv

hits