Black Friday up to 70% in the store!

God morgen folkens! Sovet godt? Jeg for min del har sovet litt. Gutten min sover så mye i barnehagen så da blir det lite søvn hjemme.

Men vet dere hva? Det er fredag, Black Friday i dag og det betyr fantastiske tilbud som overgår seg selv i nettbutikken D'Luxery.

DLuxery

Nå har endelig Bandage kjolene ankommet butikken! Og det er så mye fint! Har alt plukket meg ut noen favoritter, som jeg selv skal kjøpe! Elsker slike typer kjoler, fordi figuren blir så fin! Her i dag på selveste Black Friday er kjolene på 30%!

Og mellom klokken 12-18 i dag er bandage kjolene og Tessa Wear på 50% ! Så dere burde benytte dere av tilbudet!

Er de ikke fine?

Her kan dere klikke dere inn og titte og kjøpe kjolene!

DLuxery-Bandage

Tror dette er noen av de fineste bandasje kjolene jeg har sett! In love! Hvilken er deres favoritt?

Nå kommer jeg til å skinne som en diamant på julebord! Være kveldens midtpunkt!

Håper dere liker de! Og det er mye annet fint i nettbutikken også. Så bare velge å vrake!

D'Luxery- Live it like you love it!

Ha en vakker dag alle sammen!

Xoxo Yensi.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsPrincesslatina

MsPrincesslatina

29, Oslo

Hei folkens! Litt info hehe...Mitt navn er Yensi, fra Bogota/Colombia. Har ei datter Heter Angelita. Jeg er adoptert, kom til Norge med mine 2 andre søsken i 1992. Har ikke vært i Colombia siden, men har tenkt meg snart å dra ned dit igjen for å finne mine biologiske foreldre. Jeg har planer å dra til Colombia i Februar i 2015 med min kjære Adrien som er min kjæreste og lille gullet mitt. Jeg elsker å trene og holde meg i form. Jeg er ei blid snill jente, litt smågærn i blandt men det er bare sundt tror jeg Hehe. Jeg har jobbet som frisør i 4 år og stortrives med det. Jeg lever livet og syns det er viktig å leve hver dag fullt ut fordi man vet aldri hva som kan skje og livet har masse overraskelser og gleder og det gjelder bare å nyte dem! En ting jeg pleier å si: "Bedre å angre på noe man har gjort, en noe man ikke gjorde"! Jeg driver også med dans og musikk og elsker å danse og høre på musikk. Thats me. So fallow me people:) peace!! Bless!!

Follow on Bloglovin princesslatina

Kategorier

Arkiv

hits