Verdens beste overraskelse!

Hei og god dag vakre mennesker! Håper dere hadde en fin natt!

Beklager at jeg ikke har fått blogget så mye i det siste. Lillemann har vært syk. Vannkopper osv....

Så er det også jobb som tar mye av tiden! Men trives som bare det!

Fikk verdens beste overraskelse av min besteste mamma! Etter jobb kom jeg sammen med barna i restauranten til min kjære. Der hadde jeg fått to pakker i posten. Den ene var en fransk-engelsk frisørbok. Og den andre fra moren min sa Adrien. "Det kan ikke stemme sa jeg, venter ikke noe fra mamma!" Han gikk og kikket igjen og sa: "Jo det er fra moren din!".

Hva??? Jo det var fra min kjære mamna og Tore! Verdens beste ! Fikk liksom en advendtskalender jeg å. Med jule godterier og mat fra Norge! Tusen takk til dere! Verdens beste!

Vi har også pyntet til jul! Ha en fin dag alle samnen! Nå er det jobb!

Xoxo Yensi!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsPrincesslatina

MsPrincesslatina

29, Oslo

Hei folkens! Litt info hehe...Mitt navn er Yensi, fra Bogota/Colombia. Har ei datter Heter Angelita. Jeg er adoptert, kom til Norge med mine 2 andre søsken i 1992. Har ikke vært i Colombia siden, men har tenkt meg snart å dra ned dit igjen for å finne mine biologiske foreldre. Jeg har planer å dra til Colombia i Februar i 2015 med min kjære Adrien som er min kjæreste og lille gullet mitt. Jeg elsker å trene og holde meg i form. Jeg er ei blid snill jente, litt smågærn i blandt men det er bare sundt tror jeg Hehe. Jeg har jobbet som frisør i 4 år og stortrives med det. Jeg lever livet og syns det er viktig å leve hver dag fullt ut fordi man vet aldri hva som kan skje og livet har masse overraskelser og gleder og det gjelder bare å nyte dem! En ting jeg pleier å si: "Bedre å angre på noe man har gjort, en noe man ikke gjorde"! Jeg driver også med dans og musikk og elsker å danse og høre på musikk. Thats me. So fallow me people:) peace!! Bless!!

Follow on Bloglovin princesslatina

Kategorier

Arkiv

hits