Konkurranse vinner trekkes i morgen!

Hei god folk! Håper dere har hatt en fin uke og en fin dag!

Jeg var på jobb fra 09-18.30 lang dag men så morsomt! Lærer så mye nytt, og bare elsker det. Resultatet blir så supert bra!

Nå har D'Luxery konkurranse som trekkes i morgen, hvor du har mulighet til å vinne denne flotte Bandage kjolen. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar "Red Christmas" like og dele inlegget på facebook siden.

RedChristmas

Kjolen er jo bare utrolig stilig og fin! Gå inn på D'Luxery og se de andre flotte og fine kjolene! Det er så mye fint, alt for en hver smak! Ha en flott kveld vakre dere der ute!

DLuxery

Xoxo Yensi !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsPrincesslatina

MsPrincesslatina

29, Oslo

Hei folkens! Litt info hehe...Mitt navn er Yensi, fra Bogota/Colombia. Har ei datter Heter Angelita. Jeg er adoptert, kom til Norge med mine 2 andre søsken i 1992. Har ikke vært i Colombia siden, men har tenkt meg snart å dra ned dit igjen for å finne mine biologiske foreldre. Jeg har planer å dra til Colombia i Februar i 2015 med min kjære Adrien som er min kjæreste og lille gullet mitt. Jeg elsker å trene og holde meg i form. Jeg er ei blid snill jente, litt smågærn i blandt men det er bare sundt tror jeg Hehe. Jeg har jobbet som frisør i 4 år og stortrives med det. Jeg lever livet og syns det er viktig å leve hver dag fullt ut fordi man vet aldri hva som kan skje og livet har masse overraskelser og gleder og det gjelder bare å nyte dem! En ting jeg pleier å si: "Bedre å angre på noe man har gjort, en noe man ikke gjorde"! Jeg driver også med dans og musikk og elsker å danse og høre på musikk. Thats me. So fallow me people:) peace!! Bless!!

Follow on Bloglovin princesslatina

Kategorier

Arkiv

hits