Tips for å holde på mannen!

God morgen kjære dere! Håper dere har det bra!

Tidlig på'n i dag hehe. Endelig er barna friske og på skole og i barnehage.

Så nå begynner det igjen for fullt med bloggingen igjen!

Her mine tips og erfaringer som jeg selv har erfart fra tidligere.

Det starter med at dere møtes på date. Fra første stund må du gjøre godt inntrykk på han! Kle deg fint sexy ha på deg en god parfyme. Og det aller viktigste av alt er å Smile. Ikke ta deg selv for høytidlig. Han er nok like nervøs som deg, men trikset er å ikke vise det. Smil le og prat helt naturlig. Vær deg selv!

Etter dagens og kveldens date så er det på tide å si adjø. Så gjør det med stil, men på en måte at han vil huske deg og ville møte deg igjen! Og jeg tenker ikke på sex! Oh nonono!

Et kyss kan gjøre så mye! Hvis du virkelig liker gutten/mannen, så gi han et kyss han aldri vil glemme! Kyss han med passion og ert han litt, bruk litt tunge og bit han forsiktig i leppen og avslutt det fort! Samtidig som du viser han at du er "into him" men tar avstand samtidig.

Dette vil garantert få han til å ha mere lyst på deg og samtidig bli mer nyskerrig på deg og ville bli bedre kjent med deg også.

Det har gått litt tid og dere begge tenker på første daten og er oppspilt over det. Så kommer kanskje den vanskligste tiden før neste date og du har litt crush on him. Men fortvil ikke! Send en kort melding dagen etter evt kvelden før "takk for en koselig kveld". Og evt dagen etter hvor du hører om alt er bra og om han lever og ønsker han en fin dag.

Og her er det veldig viktig og ikke mase! Vi jenter har en tendes til å mase når vi ikke får svar med en gang. Og det er ikke bra! Han kan miste interresen og synes du er masete. Så la han få tiden til å lese meldingen din og svare når han har tid.

Sier ikke at det skal gå flere dager men la det gå et par timer. Han vil garantert svare deg.

Så hvis det tar litt tid da og du begynner å bli beskymret, for om han kanskje ikke vil møtes mere eller om han ditcher deg. Mitt beste råd her er da og skrive en mld rett ut på om han vil ha kontakt eller ikke. For du vil ikke gå å lure. Så har du fått det ut av verden. Er enten ja eller nei og da kan dere fortsette eller du kan gå videre og ikke sløse din tid på han!

Så når dere har fått avklart at dere begge liker hverandre og er klare for mer. Og har vært på en rekke dater og da er kvelden kommet hvor dere kanskje tar et steg videre. Dere har vært ute og spist evt kino og er klare for å dra hjem. Så drar dere hjem enten til deg eller han.

Dere kommer hjem drikker evt et glass vin sammen prater litt. Og begynner å kysse og dere begge tenker på at dere vil ta det et steg videre. Du har tatt på deg sexy undertøy med strømper, strømpeholdere og går kanskje uten truse og en sexy korsett! Han kler forsiktig av deg og nyter synet av deg i det sexy undertøy settet.

Så har dere deilig sex og det er deilig!

Og her er det også veldig viktig for jentas del og ta intiativ ikke la mannen gjøre alt! Beveg deg kvinne! Hehe...

Ikke bare ligg der!!! Sex er gøy lek finn på ting, ta litt styring vær litt dominerende! Og forplay er også en viktig del!

Vær litt vill sex er passion, følelser mellom to mennesker. Hvis du liker det så vis det, la han se la han høre!Tilfredstill mannen din! Så han ikke trenger å tenke på noen andre!

Etter verdens beste date sex, ja alt er du i den syvende himmel! Men her også er et tips! Etter en vellykket kveld overrask ham med en deilig frokost! Veien til mannen hjerte er god mat og masse deilig sex. Sier ikke at dette er det viktigste men det spiller en stor rolle! Personlighet og du som person er selvfølgelig veldig viktig. Er det ingenting i topplokket er det jo ikke noe håp! Hvis du er smart, vær snill ta godt vare på mannen din.

Så nå er dere blitt enige om å være kjærester. Og det er jo en super fint. Men her også har jeg noen tips. Overrask mannen din noen ganger! Ta på deg sexy yndertøy lag en god romtantisk middag til han, gi han deilig massasje med "happy ending" hehe. La han føle at han er verdens heldigste mann og la han alltid være mett på kjærlighet, mat og sex!

Og for all del ikke mas, hvis han er sliten ikke orker å prate la han være la han furte! La han være helt i fred! Han vil komme til å snakke med deg fortere enn du aner hvis du ikke viser at du "bryr deg"eller maser!

Er det noen andre tips dere lurer på er det jo bare til å spørre! Håper dere likte inlegget mitt og at det er til hjelp for dere der ute!

Ha en vakker dag!

Xoxo Yensi!

4 kommentarer

tankenemine67

09.12.2015 kl.10:43

Glimrende innlegg. Mange gode poenger her. Hilsen mann.

l0vely

09.12.2015 kl.11:49

:D

MsPrincesslatina

09.12.2015 kl.13:25

tankenemine67: Hehe ikke sant ?? takk for det ! Ha en fortsatt fin dag!

MsPrincesslatina

09.12.2015 kl.13:26

l0vely: :D

Skriv en ny kommentar

MsPrincesslatina

MsPrincesslatina

29, Oslo

Hei folkens! Litt info hehe...Mitt navn er Yensi, fra Bogota/Colombia. Har ei datter Heter Angelita. Jeg er adoptert, kom til Norge med mine 2 andre søsken i 1992. Har ikke vært i Colombia siden, men har tenkt meg snart å dra ned dit igjen for å finne mine biologiske foreldre. Jeg har planer å dra til Colombia i Februar i 2015 med min kjære Adrien som er min kjæreste og lille gullet mitt. Jeg elsker å trene og holde meg i form. Jeg er ei blid snill jente, litt smågærn i blandt men det er bare sundt tror jeg Hehe. Jeg har jobbet som frisør i 4 år og stortrives med det. Jeg lever livet og syns det er viktig å leve hver dag fullt ut fordi man vet aldri hva som kan skje og livet har masse overraskelser og gleder og det gjelder bare å nyte dem! En ting jeg pleier å si: "Bedre å angre på noe man har gjort, en noe man ikke gjorde"! Jeg driver også med dans og musikk og elsker å danse og høre på musikk. Thats me. So fallow me people:) peace!! Bless!!

Follow on Bloglovin princesslatina

Kategorier

Arkiv

hits