Vi møtte på selveste julenissen!

Hei og god morgen alle sammen. I dag har jeg fri og deilig er det! Så da er det å fikse hus og slikt hehe, rydde litt.

Men i går så fikk vi møte selveste julenissen! Det var stas for både små og store! Der ble det servert varm kakao og barna fikk godteri og liten gave hver med en liten leke inni. Det var kjempe koselig!

Babyen min som nå er 9 mnd gammel syntes dette var veldig spennende. Mye å se på.

Lille gutten min har fått seg ny smokk som er en bart og trutmunn på hehehe. Kjempe kul og mange kommentarer jeg får fra forskjellige mennesker som passerer oss, når vi er ute å går. Den kjøpte vi på ebay. Ebay

Lille glade gutten min og hu mor da hehe...

Håper dere alle har en fin furjulstid! Her er en nydelig julesang som bringer fred i sjelen når man hører den og skikkelig julestemmning i huset!

OHolyNight

Vil da ønske en og en hver en fin dac videre!

Xoxo Yensi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsPrincesslatina

MsPrincesslatina

29, Oslo

Hei folkens! Litt info hehe...Mitt navn er Yensi, fra Bogota/Colombia. Har ei datter Heter Angelita. Jeg er adoptert, kom til Norge med mine 2 andre søsken i 1992. Har ikke vært i Colombia siden, men har tenkt meg snart å dra ned dit igjen for å finne mine biologiske foreldre. Jeg har planer å dra til Colombia i Februar i 2015 med min kjære Adrien som er min kjæreste og lille gullet mitt. Jeg elsker å trene og holde meg i form. Jeg er ei blid snill jente, litt smågærn i blandt men det er bare sundt tror jeg Hehe. Jeg har jobbet som frisør i 4 år og stortrives med det. Jeg lever livet og syns det er viktig å leve hver dag fullt ut fordi man vet aldri hva som kan skje og livet har masse overraskelser og gleder og det gjelder bare å nyte dem! En ting jeg pleier å si: "Bedre å angre på noe man har gjort, en noe man ikke gjorde"! Jeg driver også med dans og musikk og elsker å danse og høre på musikk. Thats me. So fallow me people:) peace!! Bless!!

Follow on Bloglovin princesslatina

Kategorier

Arkiv

hits