Klipt meg kort!!!!

Hei og god kveld folkens ! Ønsker dere et godt nyttår og mye glede i det nye året!

Håper dere alle har hatt en fin julefeiring med familie å kjære !

Jeg har hatt det topp og hatt ferie fra 25 desember og startet opp igjen 5 januar. Perfect spør du meg! Moren min og hennes fantastiske mann, var hos oss i julen og det var så flott og magiskt!

Det blir litt endomt innimellom når msn ikke har familie og venner her.

Jeg har klipt meg kort. Sjefen min klippet bob på meg og det var veldig fint. Er veldig fornøyd! Hva syns dere hott or not?

Det var kjempe fint. Men nå har jeg bestilt meg tape extetions som jeg skal sette på! Slik at jeg får langt hår igjen. Så det blir spennende å se hva som skjer.

Bonne nuit. God nattt

Xoxo Yensi!

2 kommentarer

Anette

11.01.2016 kl.06:10

Det ble kjempefint :)

Ønsker deg en riktig fin uke <3

MsPrincesslatina

11.01.2016 kl.10:54

Anette: Takk for det :) fin uke til deg også!

Skriv en ny kommentar

MsPrincesslatina

MsPrincesslatina

29, Oslo

Hei folkens! Litt info hehe...Mitt navn er Yensi, fra Bogota/Colombia. Har ei datter Heter Angelita. Jeg er adoptert, kom til Norge med mine 2 andre søsken i 1992. Har ikke vært i Colombia siden, men har tenkt meg snart å dra ned dit igjen for å finne mine biologiske foreldre. Jeg har planer å dra til Colombia i Februar i 2015 med min kjære Adrien som er min kjæreste og lille gullet mitt. Jeg elsker å trene og holde meg i form. Jeg er ei blid snill jente, litt smågærn i blandt men det er bare sundt tror jeg Hehe. Jeg har jobbet som frisør i 4 år og stortrives med det. Jeg lever livet og syns det er viktig å leve hver dag fullt ut fordi man vet aldri hva som kan skje og livet har masse overraskelser og gleder og det gjelder bare å nyte dem! En ting jeg pleier å si: "Bedre å angre på noe man har gjort, en noe man ikke gjorde"! Jeg driver også med dans og musikk og elsker å danse og høre på musikk. Thats me. So fallow me people:) peace!! Bless!!

Follow on Bloglovin princesslatina

Kategorier

Arkiv

hits