Fuck uff, hvem faen tror du at du er!!!!

God morgen folkens. Håper dere alle har sovet godt i natt.

Jeg hadde en veldig ubehagelig opplevelse i dag til morgenen. Etter at jeg leverte dattera mi på skolen, gikk jeg så videre til barnehagen med min 10 mnd gammel sønn. Da møtte jeg på en mann med arabisk bakgrunn. Fortauet var såpass trangt at jeg ventet med at han skulle gå forbi. Men mannen stoppet, og jeg gikkda med barnevognen min og prøvde å forte meg forbi.

Det mannen da gjør når jeg kommer ved siden av han er å ta tak rundt meg og klemmer meg og holder meg fast. Først så blir jeg så sjokkert og satt ut og forstår liksom ikke hva som skjer. Før det går opp for meg at dette er sykt! Jeg prøver å komme meg løs. Jeg klarer ikke å komme meg løs først fordi jeg også holder vognen med sønnen min i. Så begynner denne mannen å beføle meg på rumpa og til slutt begynner å ta på sønnen min.

Jeg sier no no, let me go! You crazy or what? Omg!!! Folk bare går forbi meg, ser hva som skjer men igjen gjør noe. Forferdelig spør du meg!

Etter jeg har fått mannen på avstand sier jeg fuck off, fuck you! Leave me alone! Æsj!!! Disse mennene har null respekt for jenter, og kvinner! Veldig skremmende! Her gikk jeg med babyen min. Trist.....

Var helt satt ut av hele denne episoden. Uff! Håper dere har det fint og ta godt vare på dere selv jenter og kvinner der ute!

Xoxo Yensi !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsPrincesslatina

MsPrincesslatina

29, Oslo

Hei folkens! Litt info hehe...Mitt navn er Yensi, fra Bogota/Colombia. Har ei datter Heter Angelita. Jeg er adoptert, kom til Norge med mine 2 andre søsken i 1992. Har ikke vært i Colombia siden, men har tenkt meg snart å dra ned dit igjen for å finne mine biologiske foreldre. Jeg har planer å dra til Colombia i Februar i 2015 med min kjære Adrien som er min kjæreste og lille gullet mitt. Jeg elsker å trene og holde meg i form. Jeg er ei blid snill jente, litt smågærn i blandt men det er bare sundt tror jeg Hehe. Jeg har jobbet som frisør i 4 år og stortrives med det. Jeg lever livet og syns det er viktig å leve hver dag fullt ut fordi man vet aldri hva som kan skje og livet har masse overraskelser og gleder og det gjelder bare å nyte dem! En ting jeg pleier å si: "Bedre å angre på noe man har gjort, en noe man ikke gjorde"! Jeg driver også med dans og musikk og elsker å danse og høre på musikk. Thats me. So fallow me people:) peace!! Bless!!

Follow on Bloglovin princesslatina

Kategorier

Arkiv

hits