Fått meg extension's!!!!!!!

Halloooo og god natt eller tidlig morgen folkens! Håper dere har det fint.

Jeg beklager at jeg ikke har blogget i det siste. Men barna kommer først, så føler jeg må være til stede når de er våkne og ikke på mobilen!

Veldig viktig syns jeg! Så de ikke tror at telefonen er viktigere enn dem! Ser dette hver eneste dag i flere forskjellige situasjoner. Og synes det er veldig trist hvordan telefonen vår, tar fra oss konsentrasjonen fra virkeligheten og hverdagen!

Men på jobb så fikser sjefen min håret mitt. Han satte på tape extetions jeg hadde bestilt på nett! Og håret er kjempe bra og bra kvalitet og ikke tempel hår! Som er veldig viktig syns jeg! Ved extetions som er tempelhår, så blir mange jenter/damer lurt til å barbere av seg håret for en viss sum! Men mange steder får ikke damene penger for håret sitt og blir lurt! I tillegg til at de ofret håret slik at vi andre kan bruke det og bakmennene får gevinsten mens de sitter igjen med ingenting!

Så før du kjøper extetions eller real hair, vær sikker på at det ikke er Tempel Hair!

Så nå har jeg Ombre extetions og er kjempe fornøyd! Hva syns dere? Er det greit? Er det godkjent som jeg pleier å spørre om?

Håper dere liker det! Og skal bli bedre påå blogge fremover! Har nemmelig begynt å trene så skal begynne å ta bilder før og etter bilder! Hehe har aldri gjort det før så dette blir spennende og utfordrende!

Men ha en god kveld folkens!

Xoxo Yensi <3

2 kommentarer

Yasmin Sari

17.02.2016 kl.17:03

Oh du var veldig pen på bildene :)

MsPrincesslatina

17.02.2016 kl.23:49

Yasmin Sari: Tusen takk for det :)

Skriv en ny kommentar

MsPrincesslatina

MsPrincesslatina

29, Oslo

Hei folkens! Litt info hehe...Mitt navn er Yensi, fra Bogota/Colombia. Har ei datter Heter Angelita. Jeg er adoptert, kom til Norge med mine 2 andre søsken i 1992. Har ikke vært i Colombia siden, men har tenkt meg snart å dra ned dit igjen for å finne mine biologiske foreldre. Jeg har planer å dra til Colombia i Februar i 2015 med min kjære Adrien som er min kjæreste og lille gullet mitt. Jeg elsker å trene og holde meg i form. Jeg er ei blid snill jente, litt smågærn i blandt men det er bare sundt tror jeg Hehe. Jeg har jobbet som frisør i 4 år og stortrives med det. Jeg lever livet og syns det er viktig å leve hver dag fullt ut fordi man vet aldri hva som kan skje og livet har masse overraskelser og gleder og det gjelder bare å nyte dem! En ting jeg pleier å si: "Bedre å angre på noe man har gjort, en noe man ikke gjorde"! Jeg driver også med dans og musikk og elsker å danse og høre på musikk. Thats me. So fallow me people:) peace!! Bless!!

Follow on Bloglovin princesslatina

Kategorier

Arkiv

hits