Ny bandage kjole/dress! D'Luxery!

God morgen alle dere vakringer! Håper dere har hatt en fin natt og sovet godt!

Jeg har vært så heldig å fått meg ny kjole fra D'Luxery! Jeg bare elsker den! Hva syns dere?

Jeg for min del syns den satt som et skudd og kvaliteten og stoffet på kjolen er kjempe bra! Som er noe av det viktigste med klær og sko! Tusen takk DLuxery

Nå sitter jeg spent å gruer meg til tannlegen. Og etterpå er det jobb!

Og i dag er det en spesiell dag, for min kjære har bursdag så det må jo feires i kveld med litt champagne og kake og gaver!

Ønsker dere alle en flott dag!

Xoxo Yensi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsPrincesslatina

MsPrincesslatina

29, Oslo

Hei folkens! Litt info hehe...Mitt navn er Yensi, fra Bogota/Colombia. Har ei datter Heter Angelita. Jeg er adoptert, kom til Norge med mine 2 andre søsken i 1992. Har ikke vært i Colombia siden, men har tenkt meg snart å dra ned dit igjen for å finne mine biologiske foreldre. Jeg har planer å dra til Colombia i Februar i 2015 med min kjære Adrien som er min kjæreste og lille gullet mitt. Jeg elsker å trene og holde meg i form. Jeg er ei blid snill jente, litt smågærn i blandt men det er bare sundt tror jeg Hehe. Jeg har jobbet som frisør i 4 år og stortrives med det. Jeg lever livet og syns det er viktig å leve hver dag fullt ut fordi man vet aldri hva som kan skje og livet har masse overraskelser og gleder og det gjelder bare å nyte dem! En ting jeg pleier å si: "Bedre å angre på noe man har gjort, en noe man ikke gjorde"! Jeg driver også med dans og musikk og elsker å danse og høre på musikk. Thats me. So fallow me people:) peace!! Bless!!

Follow on Bloglovin princesslatina

Kategorier

Arkiv

hits