Little info about The Director of D'Luxery!

Hei og god kveld vakringer! Håper dere alle har det fint og har hatt en fin dag!

Jeg har vært innom D'Luxery og kikket litt på kjolene og neglelakkene i butikken.

Og kikket litt og i dag og tenkte at jeg vil skrive om personen og hjernen bak nettbutikken. Det er ei flink og dreven dame med bein i nesa og jobber som bare det for butikken sin. Hun heter Lorraine og er eieren av WhitePearlNorway og administrator/director av D'Luxery.

Lorraine Wedlog

Født og oppvokst i Oslo og litt deler av Norge

32 år i år med potensial og sans for det hun vil.

Lorraine har jobbet tidligere som modell,Norges første miss latina 2007 og er idag en 3 barns mor.

Hun nyter idag det stille hjemmelivet mens hun jobber med D'Luxery,historien om hvordan hun startet vil vi blogge mer om til høsten. Akkurat nå ønsker hun å skape og bygge, jenta med bein i nesa og livsgleden hun gir igjennom arbeidet sitt. Hun er mix av Norge/Uruguay og oppvokst i Grorudalen. Hun setter pris på de små verdiene,elsker musikk og trening. Dans og twerk,art & draw og mest av alt: Hun er #fashionista 🙊

Lorraine har en god del arbeidserfaring innenfor salg og service,butikk drift og leder egenskaper er noe hun brenner for. Hun åpnet WhitePearlNorway i okt 2014 - D'Luxery åpnet hun i mai 2015 og siden da( for de som ikke trodde det var mulig), har hun stått for alt-drift/administration/innkjøp/salg osv

Hennes egne ord: "Å starte butikk var ikke lett, å drive det er ikke lett men... Jeg står på og er stolt av at jeg fortsatt jobber for en av mine mange drømmer" -LW

WhitePearlNorway

DLuxery

Best regards -Stay Classy Stay Sassy

She is looking for suppliers,with a marked plan and a sign contract with another Company here in Norway. She really belive this is it! So contact her WhitePearlNorway@gmail.com WhitePearlNorway@gmail.com if You are interested or curios about me and my drift!

Her er det mange fine nye neglelakker fra OPI! Verdt å ta en titt innom! Mye fint til nå som våren er på vei....

Og ikke for å snakke om de fantastiske bandage kjolene som er å få tak i butikken! Im in love! Vil ha så mange av kjolene! Her er noen av sortimentet i butikken! Men fortsatt mange flere! Det er bare å velge å vrake.

Hvem er din favoritt?

Jeg var så heldig å få en bandage kjole fra nettbutikken. Hva syns dere? Jeg elsker den! Takk Lorraine !

Ha en fortsatt fin kveld videre!

Xoxo Yensi

2 kommentarer

Rikke

15.03.2016 kl.22:34

Så utrolig vakker hun er! Takk for tips for nettbutikk! Mye fine kjoler, skal kjøpe meg flere av kjolene vet jeg! Allerede flere favoritter her! Elsket den sorte med lang slep..

MsPrincesslatina

18.03.2016 kl.13:58

Rikke: takk for det :)

Skriv en ny kommentar

MsPrincesslatina

MsPrincesslatina

30, Oslo

Hei folkens! Litt info hehe...Mitt navn er Yensi, fra Bogota/Colombia. Har ei datter Heter Angelita. Jeg er adoptert, kom til Norge med mine 2 andre søsken i 1992. Har ikke vært i Colombia siden, men har tenkt meg snart å dra ned dit igjen for å finne mine biologiske foreldre. Jeg har planer å dra til Colombia i Februar i 2015 med min kjære Adrien som er min kjæreste og lille gullet mitt. Jeg elsker å trene og holde meg i form. Jeg er ei blid snill jente, litt smågærn i blandt men det er bare sundt tror jeg Hehe. Jeg har jobbet som frisør i 4 år og stortrives med det. Jeg lever livet og syns det er viktig å leve hver dag fullt ut fordi man vet aldri hva som kan skje og livet har masse overraskelser og gleder og det gjelder bare å nyte dem! En ting jeg pleier å si: "Bedre å angre på noe man har gjort, en noe man ikke gjorde"! Jeg driver også med dans og musikk og elsker å danse og høre på musikk. Thats me. So fallow me people:) peace!! Bless!!

Follow on Bloglovin princesslatina

Kategorier

Arkiv

hits