Ny blonde kjole/kjørt med åpen mage.

Hei og riktig god morgen! Håper dere hadde en fin natt. Nå er det endelig helg for min del, og det er deilig. Litt kvalitetstid med familien!

Har dere hatt en fin helg? Noen som har gjort noe koselig eller spennende?

Jeg kjøpte meg ny kjole/kjørt og topp når jeg var i Norge. Var usikker på om jeg kunne bruke det. Aldri likt å vise mage og slikt, men den satt virkelig fint på. Hva syns dere?

Litt selfietime hehe... Morsomt når man blir mer overrasket over klær man kjøpte. Som man først i utgangspunktet var usikker på men som sitter så bra, og hvor folk kommenterer og ikke klarer å la være å glo hehehe....

Yess tenker jeg da! Og sjefen min bare digget det! Han bare wow! "I like it"!

Kjøpte meg også ny topp fra aliexpress. Veldig fornøyd.

Ha en fortsatt fin dag vakre mennesker! Bisous

Xoxo Yensi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsPrincesslatina

MsPrincesslatina

30, Oslo

Hei folkens! Litt info hehe...Mitt navn er Yensi, fra Bogota/Colombia. Har ei datter Heter Angelita. Jeg er adoptert, kom til Norge med mine 2 andre søsken i 1992. Har ikke vært i Colombia siden, men har tenkt meg snart å dra ned dit igjen for å finne mine biologiske foreldre. Jeg har planer å dra til Colombia i Februar i 2015 med min kjære Adrien som er min kjæreste og lille gullet mitt. Jeg elsker å trene og holde meg i form. Jeg er ei blid snill jente, litt smågærn i blandt men det er bare sundt tror jeg Hehe. Jeg har jobbet som frisør i 4 år og stortrives med det. Jeg lever livet og syns det er viktig å leve hver dag fullt ut fordi man vet aldri hva som kan skje og livet har masse overraskelser og gleder og det gjelder bare å nyte dem! En ting jeg pleier å si: "Bedre å angre på noe man har gjort, en noe man ikke gjorde"! Jeg driver også med dans og musikk og elsker å danse og høre på musikk. Thats me. So fallow me people:) peace!! Bless!!

Follow on Bloglovin princesslatina

Kategorier

Arkiv

hits