Vodka made with bubblegum flavor!

Hallo bloggen :) Hehe... I dag har vi vært ute i Champs Elysees å kikket litt. I morgentimene var det marratonløp i gatene. Og når vi kom så det virkelig ikke ut etter de! Jeg er sjokkert. At mennesker kan være så grisete og respektløse er helt grusomt, spør du meg! Det måtte så mange vaskebiler og rengjøringspersonel til for å rydde gatene for søppel!

Men det jeg skulle frem til var at jeg i går fikk jeg en glimrende oppskrift på flavor til vodka! Bubblegum vodka!

Oppskrift:

75cl vodka

20 stk Hubbabubba

3ss sukker

Det du gjør er å bruke en større flaske for vodkaen og bubblegum'en. Du putter bubblegum'en i en større flaske og deretter vodkaen og til slutt sukkeret og rister godt. Så skal denne blandingen stå i en uke. Men husk å riste ov vende flasken så ikke alt blir liggende på bunnen. Etter en uke så er den klar. Så siler du vodkaen fordi bubblegum'en er ikke lengere spisebar og man vil heller ikke ha den i vodkaen. Kast bubblegum'en hell den tilbake i flasken og da er den klar for servering! Bør serveres kald og avkjølt!

Etter denne fantastiske mix'en med bubblegum og sukker, har dere en god vodka med bubblegum flavor! Nydelig! Verdt å teste! Men husk 21 års aldergrense for å drikke sprit og kjøpe!

Hvis dere er 21 år eller eldre kos dere!

Xoxo Yensi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsPrincesslatina

MsPrincesslatina

30, Oslo

Hei folkens! Litt info hehe...Mitt navn er Yensi, fra Bogota/Colombia. Har ei datter Heter Angelita. Jeg er adoptert, kom til Norge med mine 2 andre søsken i 1992. Har ikke vært i Colombia siden, men har tenkt meg snart å dra ned dit igjen for å finne mine biologiske foreldre. Jeg har planer å dra til Colombia i Februar i 2015 med min kjære Adrien som er min kjæreste og lille gullet mitt. Jeg elsker å trene og holde meg i form. Jeg er ei blid snill jente, litt smågærn i blandt men det er bare sundt tror jeg Hehe. Jeg har jobbet som frisør i 4 år og stortrives med det. Jeg lever livet og syns det er viktig å leve hver dag fullt ut fordi man vet aldri hva som kan skje og livet har masse overraskelser og gleder og det gjelder bare å nyte dem! En ting jeg pleier å si: "Bedre å angre på noe man har gjort, en noe man ikke gjorde"! Jeg driver også med dans og musikk og elsker å danse og høre på musikk. Thats me. So fallow me people:) peace!! Bless!!

Follow on Bloglovin princesslatina

Kategorier

Arkiv

hits